Kuchyne Lidlu

Cesta za kulinářským uměním

Blog

Cesta za kulinářským uměním

U příležitosti Italského týdne by nebylo od věci navštívit i další středomořské země. Možná si během takové kulinární cesty vzpomenete na chutě, které jste poznali během prázdnin nebo dovolené strávené v zahraničí. Milovníkům slunného Španělska nabízíme koblihy s čokoládovou polevou! Vzpomínky na Balkánský poloostrov oživí slaný koláč Banitsa, který chutná jak za studena, tak i za tepla. Další destinací na naší kulinární mapě bude Francie a francouzská polévka zapečená se sýrem Brie podle receptu Romana Pauluse. Kulinární cesta je rovněž skvělý nápad na tematický večírek s přáteli, na kterém poznáte chutě celého světa!

Španělské koblihy s čokoládovou polevou

Španělské koblihy s čokoládovou polevou

Balkánský koláč Banitsa

Balkánský koláč Banitsa

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.