U příležitosti Italského týdne by nebylo od věci navštívit i další středomořské země. Možná si během takové kulinární cesty vzpomenete na chutě, které jste poznali během prázdnin nebo dovolené strávené v zahraničí. Milovníkům slunného Španělska nabízíme koblihy s čokoládovou polevou! Vzpomínky na Balkánský poloostrov oživí slaný koláč Banitsa, který chutná jak za studena, tak i za tepla. Další destinací na naší kulinární mapě bude Francie a francouzská polévka zapečená se sýrem Brie podle receptu Romana Pauluse. Kulinární cesta je rovněž skvělý nápad na tematický večírek s přáteli, na kterém poznáte chutě celého světa!
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…
Přemýšlíte, jak si udělat hezký svátek matek? Anebo jak z obyčejného dne udělat sváteční? Dopřejte si pomalou snídani, neboli brunch, který bude…
Začíná být krásně, příroda se pomalu probouzí a to je každoroční znamení, že bychom měli provětrat kuchyň. Ne snad proto, že se to „musí“, ale proto,…