Cesta za kulinářským uměním

U příležitosti Italského týdne by nebylo od věci navštívit i další středomořské země.
Cesta za kulinářským uměním

U příležitosti Italského týdne by nebylo od věci navštívit i další středomořské země. Možná si během takové kulinární cesty vzpomenete na chutě, které jste poznali během prázdnin nebo dovolené strávené v zahraničí. Milovníkům slunného Španělska nabízíme koblihy s čokoládovou polevou! Vzpomínky na Balkánský poloostrov oživí slaný koláč Banitsa, který chutná jak za studena, tak i za tepla. Další destinací na naší kulinární mapě bude Francie a francouzská polévka zapečená se sýrem Brie podle receptu Romana Pauluse. Kulinární cesta je rovněž skvělý nápad na tematický večírek s přáteli, na kterém poznáte chutě celého světa!

Španělské koblihy s čokoládovou polevou

Španělské koblihy s čokoládovou polevou

Balkánský koláč Banitsa

Balkánský koláč Banitsa

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Francouzská cibulová polévka zapečená se sýrem Brie

Další články z magazínu

Zobrazit všechny články šipka vpravo