Kdo z nás by alespoň jednou v životě nepekl bábovku? My jsme dnes pro Vás vybrali ty recepty, které si pohrávají s tradičním pojetím babiččiny bábovky. Prvním z nich je bábovka s překvapením, ve které najdete lískové ořechy v mléčné čokoládě. U druhé verze použijete na těsto nevšední suroviny – kávu a podmáslí, díky kterému bude těsto po upečení příjemně vláčné. Určitě vyzkoušejte i třetí recept na bábovku se švestkovými povidly, které spolu Amarettem a mandlemi tvoří ideální náplň.
Den svatého Patrika si už dávno nepřipomínají jen v Irsku. Bujaré oslavy propukají také v dalších zemích, kde se na počest irského patrona zazelenají…
Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!
Tzaziki, řecky τζατζίκι, je salát z jogurtu, okurky a dalších surovin typický právě pro Řecko. Také se vám vždycky, když si tzaziki připravíte,…