Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Malou část mléka odlijeme do misky a rozmícháme v ní pudinkový prášek. Zbylé mléko dáme do kastrůlku, přidáme cukr a přivedeme k varu. K vařicímu mléku přilijeme za stálého míchání rozmíchaný pudinkový prášek a mícháme do ztuhnutí. Přikryjeme potravinovou fólií a necháme úplně vychladnout.
Ze smetany vyšleháme tuhou šlehačku, kterou postupně ručně smícháme s vychladlým pudinkem v hladký krém.
Připravíme odpalované těsto podle videa Kulinářské akademie Lidlu zde.
Z odpalovaného těsta vytvoříme pomocí cukrářského sáčku s ozdobnou špičkou kroužky na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme v troubě rozehřáté na 170 °C asi 20 minut. V průběhu pečení troubu neotvíráme.
Vychladlé věnečky rozřízneme napůl, naplníme hotovým krémem, vrchní půlkou namočíme do polevy a přiklopíme. Necháme zaschnout a podáváme.