Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Univerzální těstíčko

Někteří tvrdí, že všechno, co je obalené a smažené, chutná hned lépe. Nyní se o tom můžete přesvědčit sami. Roman Paulus Vám ukáže, jak připravit univerzální těstíčko na obalování různých surovin. Zeleninu či ryby můžete nakládat, vařit nebo obalovat zasyrova. K podávání stačí pár aromatických omáček a nevšední chuťovka je na světě.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

Univerzální těstíčko

  • pivo nebo mléko
  • 1 vejce
  • víno
  • 3 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce bramborového škrobu
  • 1,5 lžičky kypřicího prášku

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU