Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Na troše oleje orestujeme nakrájenou zeleninu - cibuli najemno, česnek na plátky a pálivou papričku na malé kousky. Přidáme mleté maso a restujeme, dokud se maso nerozpadá. Osolíme, opepříme, přisypeme kari a mletou papriku, zamícháme a přidáme krájená rajčata. Dusíme doměkka asi 30 minut. Nakonec přidáme kukuřici a vařené červené fazole.
Avokáda rozpůlíme, vyndáme pecku, pomocí lžíce vydlabeme dužinu a rozmělníme vidličkou. Pastu dochutíme limetovou šťávou a červenou cibulí nakrájenou najemno, osolíme, opepříme a promícháme.
Tip: Jak rychle a snadno oloupat avokádo, vám Roman Paulus poradí v Kulinářské akademii Lidlu. Video najdete zde.
Do rozehřáté pánve nalijeme trochu oleje a vložíme tortillu, na polovinu navrstvíme připravenou masovou směs, posypeme sýrem nastrouhaným nahrubo, přiklopíme a opečeme dokřupava z obou stran. Necháme krátce vychladnout a rozkrojíme.
Tortilly servírujeme s listovými saláty, avokádovou pastu podáváme zvlášť.