Marcel Ihnačák
Doba přípravy30 min.

Špagety s kuřecím masem a rajčaty

Nemáte na vaření čas? Těstoviny a kuřecí maso jsou pro tyto případy ideální. Uvařte si podle receptu Marcela Ihnačáka.


SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 2 × cibule
  • 4 × stroužek česnek
  • 2 × pálivá paprička
  • extra panenský olivový olej Primadonna
  • 500 g kuřecí prsní řízky Řezníkova čerstvá porce
  • sůl Kania
  • černý mleté pepř Kania
  • 100 ml suché bílé víno
  • 400 g loupaná krájená rajčata Baresa
  • 100 g chorizo
  • 300 g špagety Combino
  • listová petržel
  • 50 g parmezán Milbona

POSTUP

1. Cibuli, česnek a pálivou papričku bez semínek nakrájíme nadrobno. 

2. V rozpálené pánvi s olivovým oleji orestujeme cibuli, poté přidáme kuřecí prsa nakrájená na kostky, česnek a pálivou papričku, osolíme, opepříme a zprudka orestujeme. Podlijeme vínem, přidáme rajčata, chorizo nakrájené na menší kousky a všechno povaříme. V případě potřeby podlijeme vodou. 

3. Před dokončením přidáme špagety, které jsme uvařili podle návodu na obale, nasekanou listovou petržel a promícháme. 

4. Podáváme s nastrouhaným parmezánem.


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.