Roman Paulus

Špagety Carbonara

Špagety Carbonara je jedno z nejznámějších těstovinových pokrmů. K přípravě této italské speciality Vám postačí jen pár suroviny - slanina, sýr, vejce a samozřejmě špagety. Jedná se o velmi vydatné jídlo, na kterém si skutečně pochutnáte. Postupujte podle rad Romana Pauluse a v mžiku se Vám podaří připravit pravou italskou hostinu.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP

Špagety uvaříme podle návodu na obalu. 2 vejce a 1 žloutek smícháme s nastrouhaným sýrem grana padano, opepříme a trochu osolíme. V rozehřáté pánvi s trochou olivového oleje a másla orestujeme panchettu nakrájenou na kostičky. Přidáme rozmáčklý stroužek česneku, který celý pokrm provoní, po chvíli ho vyjmeme. Do pánve přidáme uvařené špagety, podlijeme trochou vody ze špaget. Vmícháme vejce smíchaná se sýrem a dobře promícháme. Naservírujeme na talíř, přidáme strouhaný sýr grana padano a čerstvě mletý pepř.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU