Roman Paulus
Doba přípravy4 hod.

Sněhové pusinky

Můžete je použít jako ozdobu na dort, do dezertů nebo také jako jeden druh vánočního cukroví. Sněhové pusinky nabízí mnoho možností, jak je použít. Jsou jednoduché, rychlé a příjemně lehké cukroví, které doma snadno připravíte. Ani na suroviny nejsou náročné, potřebujete pouze bílky, moučkový cukr a citronovou šťávu. Podívejte se na následující video Kulinářské akademie Lidlu a nechte se inspirovat vánočním receptem Romana Pauluse.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

Sněhové pusinky

  • 4 bílky
  • 2 polév. lž. citronové šťávy
  • 300 g moučkového cukru

POSTUP

Bílky necháme asi 40 minut temperovat při pokojové teplotě, poté smícháme s moučkovým cukrem a citronovou šťávou a vyšleháme do husté pěny. Pomocí lžíce nanášíme pusinky na plech s pečicím papírem a sušíme v troubě při 70 °C 2 – 3 hodiny.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU