Hledáte neustále nové recepty z brokolice? Marcel Ihnačák pro vás připravil skvělou rybu s bulgurem a také brokolicí.
Hledáte neustále nové recepty z brokolice? Marcel Ihnačák pro vás připravil skvělou rybu s bulgurem a také brokolicí.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Brokolici rozebereme na menší růžičky, vložíme do vroucí osolené vody, pár minut povaříme a necháme okapat na sítku. Ořechy opečeme v pánvi nasucho. V rozehřáté pánvi s olivovým olejem orestujeme nakrájená rajčata, přidáme brokolici, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou lahůdkovou cibulku, máslo a bulgur uvařený podle návodu na obalu. Ještě osolíme, opepříme a před dokončením přidáme nakrájenou bazalku, nasekané ořechy a promícháme.
V rozpálené pánvi s olivovým olejem opečeme osolenou a opepřenou tresku, nejprve na straně s kůží. Otočíme a přidáme máslo. Nakonec pokapeme citronovou šťávou a stáhneme z ohně.
Polníček ochutíme olivovým olejem, balsamicem, solí a pepřem a promícháme.