Marcel Ihnačák
Doba přípravy45 min.

Restovaná treska s bulgurem, brokolicí a ořechy

Hledáte neustále nové recepty z brokolice? Marcel Ihnačák pro vás připravil skvělou rybu s bulgurem a také brokolicí.


SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
2

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Příloha:

  • 300 g brokolice
  • sůl Kania
  • 1 × hrst mix ořechů Alesto
  • 2 × lahůdková cibulka
  • 100 g cherry rajčata
  • extra panenský olivový olej Primadonna
  • černý mletý pepř Kania
  • 1 × lžíce máslo Pilos
  • 100 g bulgur Golden Sun
  • čerstvá bazalka

Treska:

  • 300 g treska
  • 2 × lžíce máslo Pilos
  • 0,5 × citron (šťáva)

Salát:

  • 1 × hrst polníček
  • balsamico Italiamo

POSTUP

Příloha:

Brokolici rozebereme na menší růžičky, vložíme do vroucí osolené vody, pár minut povaříme a necháme okapat na sítku. Ořechy opečeme v pánvi nasucho. V rozehřáté pánvi s olivovým olejem orestujeme nakrájená rajčata, přidáme brokolici, osolíme, opepříme, přidáme nakrájenou lahůdkovou cibulku, máslo a bulgur uvařený podle návodu na obalu. Ještě osolíme, opepříme a před dokončením přidáme nakrájenou bazalku, nasekané ořechy a promícháme.

Treska:

V rozpálené pánvi s olivovým olejem opečeme osolenou a opepřenou tresku, nejprve na straně s kůží. Otočíme a přidáme máslo. Nakonec pokapeme citronovou šťávou a stáhneme z ohně.

Salát:

Polníček ochutíme olivovým olejem, balsamicem, solí a pepřem a promícháme.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.