Kuchyně
Česká
Počet porcí
2 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Hledáte tipy na podzimní zeleninové saláty? Vyzkoušejte ten od Romany Böhmové, která zeleninu vylepšila čočkou a sýrem feta. Ochutnejte!
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 209 kJ / 529 kcal
Bílkoviny
23,50 g
Tuky
27,90 g
Vláknina
9,50 g
Sůl
1,50 g
Sacharidy
49,40 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.V míse smícháme olivový olej, dijonskou hořčici a med, osolíme, opepříme a přidáme čerstvě nasekané bylinky.
Do zálivky můžete přidat také balsamico.
02.Do mísy vložíme mix salátů, rajčata nakrájená na poloviny, okurku na půlkolečka, červenou cibuli na nudličky a vařenou červenou řepu na plátky a promícháme. Přilijeme zálivku a znovu promícháme.
03.K salátu přidáme čočku, kterou jsme uvařili podle návodu na obalu a nechali vychladnout, a lehce promícháme.
04.Hotový salát naservírujeme na talíř, navrch rozdrobíme sýr feta a posypeme nasekanými pistáciemi.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT