Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Pohanku uvaříme dle návodu a červenou řepu nakrájíme na kostky.
Obojí smícháme v míse, ochutíme medem, octem, solí, pepřem a zakápneme olivovým olejem a necháme rozležet.
V pánvi rozehřejeme olivový olej, na kterém opražíme na kostičky nakrájené pečivo dokřupava. Po vypnutí plamene zasypeme grilovacím kořením, promícháme a přendáme do misky.
Kozí sýr nakrájíme na plátky a flambovací pistolí svrchu opečeme.
Na talíř nandáme mix salátů a na ně ochucenou pohanku s řepou. Ještě teplé plátky sýra pokládáme na salát, který ozdobíme opraženým kostičkami pečiva a slunečnicovými semínky.