Maso sous-vide
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
doba přípravy

Doba přípravy

30 min.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Metodou sous-vide můžete připravovat nejen maso a ryby, ale také zeleninu i ovoce. Díky této metodě, která je velmi šetrná, si suroviny zachovají svou přirozenou chuť a výživové látky. Pokud ovšem nemáte možnosti nebo čas si je sami připravit, nejlepším řešením bude koupě již hotového produktu v prodejnách Lidlu. Roman Paulus vám ukáže, jak s takovým masem dále pracovat a jaká příloha se k němu nejvíce hodí. Stačí jen 30 minut a chutný oběd je hotový.

Tagy

Do 30 minut

Roman Paulus

Roman Paulus

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 1 +

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Tip na rychlý oběd

01.Maso připravené metodou sous-vide můžete koupit již hotové. Stačí jen vybalit, všechen obsah sáčku přemístit do pečicí nádoby a péct v troubě předehřáté na 230 °C 30 minut. Jako příloha se hodí šťouchané brambory s orestovanou červenou cibulí, nasekanou listovou petrželí a kysaným zelím a jablečný křen. Ozdobte smaženými cibulovými kroužky.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo