Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Mascarpone ručně metličkou vyšleháme s cukrem a smetanou a naplníme jím cukrářský sáček s ozdobnou špičkou.
Na talíř nejdříve štětcem mázneme rozpuštěnou čokoládu, poté doprostřed naneseme pro upevnění trochu krému a na něj vrstvíme v tomto pořadí: trojúhelník čokolády (jak vytvořit čokoládový trojúhelník se dozvíte v naší Kulinářské akademii lidlu zde), krém, maliny, krém, trojúhelník čokolády, krém, maliny, krém, trojúhelník čokolády a celé to ozdobíme malým kopečkem krému navršku, do kterého zapíchneme vrcholek máty. Nakonec ozdobíme talíř puntíky z malinové omáčky.