Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Losos vařený v páře

Vaření v páře je velmi šetrná úprava potravin, při kterém zůstávají zachovány výživové látky i všechny chutě. V páře se nejčastěji připravují ryby nebo zelenina, můžete však vyzkoušet i jiné druhy masa, například drůbež či hovězí, nebo také brambory. V následujícím videu se od Romana Pauluse dozvíte, jak připravit lososa, aby zůstal šťavnatý a jemný.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU