Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Krémový jahodový nanuk

Víte, jaká je nejlepší obrana proti horkému počasí? Je to samozřejmě ledová zmrzlina a ještě lépe v podobě barevných nanuků. Šéfkuchař Roman Paulus vám ukáže, jak připravit jednoduché zmrzliny za pár minut. Jediné, co budete potřebovat, jsou jahodové pyré, moučkový cukr, citronová šťáva a krémový sýr Palouček. Díky tomu získají vaše nanuky příjemný tvarohový nádech. Nakonec už musíte mít jen dost trpělivosti na to, aby stihly všechny pořádně zmrznout.

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 300 g krémového sýra Palouček
  • 2 × lžíce citronové šťávy
  • 1 × lžíce moučkového cukru
  • 500 g jahodového pyré (rozmixovaných jahod)
  • mixér
  • formy na nanuky

POSTUP

Palouček s cukrem vyšleháme a přidáme jahodové pyré s citronovou šťávou a takto připravenou hmotu naplníme do formiček na nanuky. Zamrazíme.

Jak připravit jahodové pyré?

Jahody očistíme a zbavíme zelených lístků. Rozmixujeme do hladka.

Pokud bychom si přáli zbavit pyré semínek, rozmixované jahody ještě propasírujeme přes jemné sítko.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.