Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Koktejlová omáčka

Tradiční koktejlová omáčka se připravuje z majonézy a kečupu a je dochucena křenem, brandy a citronovou šťávou, díky tomu je osvěžující a lehce pikantní. Hodí se k různým pokrmům, například ke grilovaným masům, a je nedílnou součástí kuřecího nebo krevetového koktejlu. Podívejte se na video, jak snadno se omáčka i celý koktejl připravuje.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

POSTUP

Koktejlovou omáčku připravíte smícháním 2 lžic majonézy, 3 lžic kečupu, 1 lžíce křenu, trochu brandy a citronové šťávy, osolte a opepřete.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU