Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Koktejlová omáčka

Tradiční koktejlová omáčka se připravuje z majonézy a kečupu a je dochucena křenem, brandy a citronovou šťávou, díky tomu je osvěžující a lehce pikantní. Hodí se k různým pokrmům, například ke grilovaným masům, a je nedílnou součástí kuřecího nebo krevetového koktejlu. Podívejte se na video, jak snadno se omáčka i celý koktejl připravuje.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 2 × lžíce majonéza
  • 3 × lžíce kečup
  • 1 × lžíce křen
  • brandy
  • sůl
  • citron (šťáva)
  • pepř

POSTUP

Koktejlovou omáčku připravíme smícháním majonézy, kečupu, nastrouhaného křenu, trochu brandy a citronové šťávy, osolíme a opepříme.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.