V pokročilejším věku spousta lidí hůře snáší laktózu – je to přirozený proces. Pokud jste právě tento případ, použijte pro svůj koktejl lahodné kysané podmáslí podle doporučení Karolíny Kamberské – to je totiž velmi dobře stravitelné.
V pokročilejším věku spousta lidí hůře snáší laktózu – je to přirozený proces. Pokud jste právě tento případ, použijte pro svůj koktejl lahodné kysané podmáslí podle doporučení Karolíny Kamberské – to je totiž velmi dobře stravitelné.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
1. Do mixéru vložíme oloupané hrušky, oloupaný banán přelomený na poloviny a mletou skořici a rozmixujeme.
Tip: Podmáslí je skvělým zdrojem bílkovin a vápníku, ovoce přináší vitamíny, antioxidanty a vlákninu. Hrušky mají mimochodem o hodně víc vlákniny než jablka! A vláknina je skvělá nejen pro dobré fungování metabolismu, pomáhá dokonce snižovat hladinu cholesterolu.
Orientační nutriční hodnoty (1 porce): 232 kcal, 10 g bílkovin, 41 g sacharidů, 3 g tuků.