Kapustový prívarok:
Bílé části lahůdkové cibulky nakrájíme nadrobno. Do rozehřátého hrnce nalijeme olej a přidáme cibulku. Brambory očistíme, nakrájíme na menší kousky, přidáme do hrnce k cibuli, osolíme, opepříme, přidáme nové koření a bobkové listy a promícháme. Přidáme ještě máslo a dále restujeme.
Kapustu očistíme, košťál vyřízneme a listy nakrájíme na tenké proužky. Vložíme do misky, opláchneme vodou a přidáme do hrnce k bramborám. Promícháme a opět osolíme a opepříme. Podlijeme vývarem tak, aby byla kapusta ponořená, a vaříme asi 15 minut doměkka. Nakonec vmícháme nastrouhaný parmazán.
Chilli-bylinková salsa:
Z pálivých papriček odstraníme semínka a nakrájíme nadrobno. Přidáme nadrobno nasekanou petrželovou nať, bazalku a mátu, přelijeme olejem, osolíme, opepříme, přidáme citronovou šťávu a důkladně promícháme.
V grilovací pánvi s olejem opečeme camemberty.
Kapustový prívarok podáváme s camembertem, přelijeme chilli-bylinkovou salsou.