Roman Paulus
Doba přípravy15 min.

Jogurtový dresink na salát

Jogurtový dresink, který udělá ze salátu hlavní hvězdu. Takový je dresink podle Romana Pauluse, který si oblíbíte nejen v letním období.

SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 300 g bílý jogurt (3,7 % tuku)
  • 100 g balkánský sýr
  • 1 × citron (šťáva)
  • pepř
  • sůl
  • 1 × hrst čerstvé bylinky (kopr, bazalka, listová petržel, pažitka)
  • 3 × lžíce extra panenský olivový olej
  • 200 g mix listových salátů

POSTUP

1. Do mísy vložíme jogurt, balkánský sýr nakrájený na kostky, citronovou šťávu, pepř, sůl, čerstvé bylinky a olivový olej a promixujeme tyčovým mixérem. 

2. Servírujeme na mixu listových salátů.

Tip: Dresink se hodí třeba i na salát s rajčaty a okurkami. 

Orientační nutriční hodnoty (1 porce): 211 kcal, 7 g bílkovin, 6 g sacharidů, 18 g tuků.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.