Kuchyně
Asijská, Česká
Obtížnost
Pokročilý
Stane se vám občas, že máte rybí vývar zakalený? Tak odteď už nikdy! Trik na dosažené čistého rybího vývaru, vás naučí odborník na asijskou kuchyni Lukáš Želechovský.
Energie
0 kJ /
Bílkoviny
0,00 g
Tuky
0,00 g
Vláknina
0,00 g
Sůl
0,00 g
Sacharidy
0,00 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Aby byl rybí vývar čistý a méně bahnitý, můžeme předem zblanšírovat rybí kosti. Očištěné kosti kapra vložíme do hrnce s vroucí čistou vodou a necháme zavařit.
02.Po chvilce vyndáme do mísy s vodou a ledem. Kosti ještě v míse opláchneme a vložíme do čisté studené vody.
03.Osolíme a necháme táhnout asi 45 minut.
04.Poté vývar scedíme a necháme ještě redukovat 20 minut.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT