Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Hovězí carpaccio

Nejedná se o nic jednoduššího než o velmi tenké plátky čerstvě marinovaného hovězího masa. K tomu všemu prozradí šéfkuchař Roman Paulus i to, jak připravit jednoduché chlebové krutony. Kromě hovězího budete potřebovat ještě rukolu, balsamico, parmezán nebo pecorino a pokud chcete, tak i tenké plátky čerstvých žampionů.


SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • 1 × lžíce másla Pilos
  • 1 × rozmarýnová bageta
  • hrst listové petržele
  • 400 g rukoly
  • bio extra panenský olivový olej Primadonna
  • krémový balzamikový ocet s jahodovou příchutí Italiamo
  • keramický mlýnek s mořskou solí Kania
  • keramický mlýnek s pepřem Kania
  • 400 g hovězího carpaccia na plátky Řezníkova čerstvá porce
  • 100 g hoblinek parmazánu Parmigiano Reggiano Italiamo

POSTUP

V pánvi rozpustíme kousek másla a přidáme na kostičky nakrájené starší pečivo. Lehce osolíme, opepříme, opečeme dozlatova a ke konci přisypeme nasekané bylinky.

Na talíř nandáme porci rukoly, zakápneme olivovým olejem, balzamikovým octem, ochutíme solí a pepřem. Na salát klademe jednotlivé tenké plátky hovězího masa, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a balzamikovým octem. Posypeme hoblinkami sýru a čerstvě upečenými krutonky.

Ozdobíme už jen několika lístky rukoly a servírujeme.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU