Kuchyně
Italská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Nejedná se o nic jednoduššího než o velmi tenké plátky čerstvě marinovaného hovězího masa. K tomu všemu prozradí šéfkuchař Roman Paulus i to, jak připravit jednoduché chlebové krutony. Kromě hovězího budete potřebovat ještě rukolu, balsamico, parmezán nebo pecorino a pokud chcete, tak i tenké plátky čerstvých žampionů.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
1 970 kJ / 471 kcal
Bílkoviny
40,30 g
Tuky
17,10 g
Vláknina
3,50 g
Sůl
1,40 g
Sacharidy
38,10 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.V pánvi rozpustíme kousek másla a přidáme na kostičky nakrájené starší pečivo. Lehce osolíme, opepříme, opečeme dozlatova a ke konci přisypeme nasekané bylinky.
02.Na talíř nandáme porci rukoly, zakápneme olivovým olejem, balzamikovým octem, ochutíme solí a pepřem. Na salát klademe jednotlivé tenké plátky hovězího masa, osolíme, opepříme, pokapeme olivovým olejem a balzamikovým octem. Posypeme hoblinkami sýru a čerstvě upečenými krutonky.
03.Ozdobíme už jen několika lístky rukoly a servírujeme.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT