Rychlý, zdravý a chutný pokrm? Marcel Ihnačák vám ho naservíruje na stříbrném podnose. Pochutnejte si na grilovaném tuňákovi s tarhoňou.
Rychlý, zdravý a chutný pokrm? Marcel Ihnačák vám ho naservíruje na stříbrném podnose. Pochutnejte si na grilovaném tuňákovi s tarhoňou.
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
1. Do větší mísy vložíme tarhoňu uvařenou podle návodu na obale, na čtvrtiny nakrájená cherry rajčata, nadrobno nakrájenou lahůdkovou cibulku, kapary, natrhané olivy, polníček, opepříme, osolíme, přilijeme olivový olej a citronovou šťávu a promícháme.
2. Tuňáka pokapeme olivovým olejem, osolíme, opepříme a položíme na rozpálený gril. Grilujeme z obou stran asi 2 minuty.
3. Před dokončením položíme na tuňáka plátek másla. Podáváme ozdobené lístky bazalky a pokapané balsamicem.