Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Francouzský dresink

Pokud často připravujete saláty, určitě byste měli vědět, jak připravit jeden z nejznámějších dresinků - francouzský. Jeho příprava je velmi snadná, potřebujete bílý vinný ocet a olivový olej. Ostatní suroviny k dochucení si můžete zvolit dle vlastní chuti. Roman Paulus vybral své oblíbené bylinky a dijonskou hořčici. Vyzkoušejte tento jednoduchý dresink, se kterým bude Váš salát chutnat vždycky báječně!
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP

Bílý vinný ocet smíchejte s olivovým olejem v poměru 1:3. Osolte, opepřete, přidejte dijonskou hořčici, nasekanou pažitku a listovou petržel a zamíchejte. Nakonec přisypte trochu cukru. Dresink podávejte s listovými saláty.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.