Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Podle receptu Kulinářské akademie Lidlu zde si předem připravíme korpus.
Dýni uvaříme, necháme trochu vychladnout a rozmixujeme na pyré.
V míse rozmícháme dýňové pyré, vejce, kondenzované mléko, perníkové koření a mletý zázvor. Směs vlijeme do předpečeného korpusu a pečeme v předehřáté troubě na 150 °C 30–40 minut.
Podáváme vychladlé, například s domácí vanilkovou zmrzlinou nebo šlehačkou a zkaramelizovanými dýňovými semínky.
V pánvi rozehřejeme a následně zkaramelizujeme cukr, do kterého nasypeme dýňová semínka. Zamícháme, necháme vychladnout a vychutnáme na domácím zákusku, zmrzlinovém poháru nebo u oblíbeného filmu.