Roman Paulus
Doba přípravy6 hod.

Domácí sušená rajčata

Ve Středozemí se rajčata suší na slunci. České slunce bohužel nemá takovou sílu, u nás si musíme pomoct troubou. Sušená rajčata uplatníte hlavně při přípravě italské kuchyně – použijte je do salátů nebo v sendvičů, těstovin nebo jen tak na opečený chléb. Položte na něj nakrájená čerstvá a sušená rajčata, přidat pár lístků bazalky a skvělá italská bruschetta je na světě.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU