Kuchyně
Italská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
2 hod.
Obtížnost
Začátečník
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 777 kJ / 664 kcal
Bílkoviny
37,00 g
Tuky
44,50 g
Vláknina
6,30 g
Sůl
3,20 g
Sacharidy
27,20 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Veškeré ingredience na bazalkovou pastu dáme do mixéru a rozmixujeme dohladka. Stejně připravíme i rajčatovou pastu, ta však může mít hustší konzistenci.
02.Filety osolíme, opepříme a pomoučníme z obou stran a v rozehřáté pánvi s rostlinným olejem pečeme dozlatova. K hotové rybě po vypnutí plamene přidáme máslo, kterým několikrát maso pomocí lžíce přelijeme.
03.Fazole uvaříme podle návodu a mrkev nakrájenou na kostky do poloměkka. Do rozehřátého hrnce nalijeme vývar, přidáme předvařené fazole a mrkev a syrovou cuketu nakrájenou na kostky. Necháme krátce povařit a přidáme 4 lžíce bazalkové pasty. Krátce probubláme, vypneme plamen, přidáme máslo a necháme stranou.
04.Do hlubokého talíře nandáme zeleninové ragů, na které položíme plátek tresky a přelijeme máslem z opečené ryby. Na filet dále lžíci rajčatového pesta (z kterého můžeme pomocí dvou lžic udělat úhledný noček) a dozdobíme polosušenými rajčaty, lístky bazalky a chlebovým chipsem.
05.Tip: Jak připravit polosušená rajčata a chlebové chipsy se dozvíte v tricích Kulinářské akademie Lidlu.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT