Cheesecake s bílou čokoládou
hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná hvězda plná
kuchyně

Kuchyně

Americká

počet porcí

Počet porcí

8 porcí

doba přípravy

Doba přípravy

1 hod.

obtížnost

Obtížnost

Začátečník

Vyzkoušejte recept Markéty Krajčovičové na tvarohový koláč s bílou čokoládou. Navštivte naše stránky kuchynelidlu.cz a podívejte se, jak si ho připravit.

Markéta Krajčovičová

Markéta Krajčovičová

Další recepty šipka vpravo
Suroviny
Kuchyňské potřeby
Zvolte počet porcí:
- 8 +

Zadejte počet porcí a my vám automaticky spočítáme potřebné suroviny.

Korpus

  • 125 g másla Pilos
  • 420 g ovesných sušenek Zuzanky Tastino
  • 50 ml vlažné vody

Krém

  • 480 g žervé klasik Pilos
  • 250 ml tučného tvarohu Pilos (40 % tuku v sušině)
  • 1 × lžíce cukru krystal Castello
  • 200 g bílé čokolády Fin Carré

Dort

  • 200 g lískových ořechů v mléčné čokoládě Firstnice (na ozdobu)
  • holandské kakao na pečení Castello (na ozdobu)

Orientační nutriční hodnoty

Energie

3 505 kJ / 842 kcal

Bílkoviny

14,60 g

Tuky

57,30 g

Vláknina

3,70 g

Sůl

1,40 g

Sacharidy

65,60 g

Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.

Postup přípravy

tiskárna Vytisknout recept

Korpus

01.V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme rozdrobené sušenky, přilijeme trochu vody a krátce na mírném ohni promícháme. Přesypeme do pečicím papírem vyložené formy. Sušenky zatlačíme lžící do formy a vytvoříme asi 2,5 cm vysoké okraje.

Krém

02.V robotu smícháme žervé, tvaroh a cukr. Rozehřejeme bílou čokoládu, nalijeme do robota a vyšleháme hladký krém.

Dort

03.Sušenky ve formě potřeme po celé ploše krémem a vložíme na 30 minut do lednice ztuhnout. Cheesecake posypeme nahrubo nasekanými ořechy v mléčné čokoládě. Střed dozdobíme dle fantazie kakaem.

Chutnalo? Dejte tomu hvězdičku!

Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.

Pro hodnocení se musíte 

Bude se vám hodit

Zobrazit všechny recepty šipka vpravo