Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Někteří tvrdí, že všechno, co je obalené a smažené, chutná hned lépe. Nyní se o tom můžete přesvědčit sami. Roman Paulus Vám ukáže, jak připravit univerzální těstíčko na obalování různých surovin. Zeleninu či ryby můžete nakládat, vařit nebo obalovat zasyrova. K podávání stačí pár aromatických omáček a nevšední chuťovka je na světě.

 

Recept na přípravu těstíčka na smažení

  • 3 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce bramborového škrobu
  • 1,5 lžičky kypřicího prášku
  • 1 vejce
  • víno, pivo nebo mléko

Komentáře (3)

  • Host

    Host
    přidáno před 271 dny
    Máte prosím tip na univerzální těstíčko bez mouky? Bez lepku? Petr

    odpověď

  • KuchniaLidla

    KuchniaLidla
    přidáno před 268 dny
    Dobrý den, zkuste použít bezlepkovou mouku. My to ještě nezkoušeli a tak budeme rádi, když nám napíšete komentář, jak se těstíčko z bezlepkové mouky povedlo. Přejeme hodně zdaru při vaření.

  • Host

    Host
    přidáno před 603 dny
    Výborné,děkuji.Pavlina.

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.