
podívejte se na video
- Univerzální těstíčko
- Jak uvařit rýži?
- Druhy rýže
- Gratinované brambory
- Domácí hranolky
- Bylinkové máslo
- Quinoa
- Pepř
- Polenta
- Smažená polenta
- Zapečená polenta s rajčaty
- Pikantní ořechy
- Pohanka
- Velikonoční nádivka
- Nádivka se sušeným ovocem
- Hráškový krém
- Domácí ochucené octy
- Sníh na zapékání dezertů
- Zdravá snídaně - celozrnný chléb s avokádem a vejcem
- Krémová mrkvová polévka
- Parmezánová miska a chipsy
- Škvarky
Někteří tvrdí, že všechno, co je obalené a smažené, chutná hned lépe. Nyní se o tom můžete přesvědčit sami. Roman Paulus Vám ukáže, jak připravit univerzální těstíčko na obalování různých surovin. Zeleninu či ryby můžete nakládat, vařit nebo obalovat zasyrova. K podávání stačí pár aromatických omáček a nevšední chuťovka je na světě.
Recept na přípravu těstíčka na smažení
- 3 lžíce hladké mouky
- 3 lžíce bramborového škrobu
- 1,5 lžičky kypřicího prášku
- 1 vejce
- víno, pivo nebo mléko
Komentáře (3)
Host
přidáno před 44 dny
Máte prosím tip na univerzální těstíčko bez mouky? Bez lepku? Petr
odpověď
KuchniaLidla
přidáno před 41 dny
Dobrý den, zkuste použít bezlepkovou mouku. My to ještě nezkoušeli a tak budeme rádi, když nám napíšete komentář, jak se těstíčko z bezlepkové mouky povedlo. Přejeme hodně zdaru při vaření.
Host
přidáno před 375 dny
Výborné,děkuji.Pavlina.
odpověď
zobrazit vše