Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Někteří tvrdí, že všechno, co je obalené a smažené, chutná hned lépe. Nyní se o tom můžete přesvědčit sami. Roman Paulus Vám ukáže, jak připravit univerzální těstíčko na obalování různých surovin. Zeleninu či ryby můžete nakládat, vařit nebo obalovat zasyrova. K podávání stačí pár aromatických omáček a nevšední chuťovka je na světě.

 

Recept na přípravu těstíčka na smažení

  • 3 lžíce hladké mouky
  • 3 lžíce bramborového škrobu
  • 1,5 lžičky kypřicího prášku
  • 1 vejce
  • víno, pivo nebo mléko

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.