Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Pokud hledáte tip na rychlou večeři nebo chuťovku, tak si určitě nenechte ujít následující video. Z tuňáka, zeleniny a opečené bagety vytvoříte skvělé jídlo. Roman Paulus Vám ukáže hned dvě varianty jeho salátu s tuňákem, lehčí a vydatnější s majonézou. Vyzkoušejte obě dvě a určitě je nebudete připravovat jen jednou.

 

Recept na přípravu tuňákového salátu s topinkami

Tuňáka ve vlastní šťávě smíchejte s červenou cibuli, červenou a žlutou papriku, které nakrájejte na malé kostičky, a jarní cibulkou nakrájenou na kolečka. Přidejte nasekanou pálivou papričku a olivový olej. Osolte, opepřete a dochuťte citronovou šťávou. Salát rozdělte na 2 části a do jedné přidejte majonézu. Salát servírujte na opečeném chlebu.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.