Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Špagety Carbonara je jedno z nejznámějších těstovinových pokrmů. K přípravě této italské speciality Vám postačí jen pár suroviny - slanina, sýr, vejce a samozřejmě špagety. Jedná se o velmi vydatné jídlo, na kterém si skutečně pochutnáte. Postupujte podle rad Romana Pauluse a v mžiku se Vám podaří připravit pravou italskou hostinu. 

Recept na přípravu špaget carbonara

Špagety uvaříme podle návodu na obalu. 2 vejce a 1 žloutek smícháme s nastrouhaným sýrem grana padano, opepříme a trochu osolíme. V rozehřáté pánvi s trochou olivového oleje a másla orestujeme panchettu nakrájenou na kostičky. Přidáme rozmáčklý stroužek česneku, který celý pokrm provoní, po chvíli ho vyjmeme. Do pánve přidáme uvařené špagety, podlijeme trochou vody ze špaget. Vmícháme vejce smíchaná se sýrem a dobře promícháme. Naservírujeme na talíř, přidáme strouhaný sýr grana padano a čerstvě mletý pepř.

Komentáře (0)

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.