Kuchyně
Česká
Obtížnost
Začátečník
Energie
10 064 kJ / 2 405 kcal
Bílkoviny
0,00 g
Tuky
0,00 g
Vláknina
0,00 g
Sůl
0,00 g
Sacharidy
600,00 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Cukry, vodu a ocet vaříme 8–10 minut, dokud nevznikne hustý sirup. Následně horký sirup přelijeme do misky ve studené vodní lázni (do větší misky se studenou vodou vložte menší misku s polevou tak, aby menší byla ponořená, ale aby voda nenatekla dovnitř) a za stálého míchání necháme vychladnout, dokud nezbělá.
02.Hotovou polevou zdobíme žloutkové věnečky nebo třeba punčový řez.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT