
podívejte se na video
- Filetování pstruha
- Jak filetovat grilovanou rybu?
- Několik slov o krevetách
- Jak připravit krevety
- Mušle slávky
- Sépiové kroužky
- Steak z tuňáka
- Tatarák z tuňáka
- Tataki z tuňáka
- Jak podávat čerstvé ústřice
- Zapečené ústřice s holandskou omáčkou
- Jak filetovat mořský jazyk
- Mořský jazyk po mlynářsku
- Grilovaná telecí játra
- Grilovaný mečoun se salátem z petržele a fazolí
- Grilovaný mořský vlk
- Norský losos uzený v teplém kouři
- Sushi – jak naporcovat tuňáka
- Sushi – jak naporcovat mořského vlka
- Sushi – jak naporcovat lososa
- Tuňákový tatarák
Krevety jsou oblíbené napříč světovými kuchyněmi. Když si koupíte čerstvé krevety, musíte je však před zpracováním oloupat. Jak na to Vám poradí Roman Paulus. Vyzkoušejte jeho trik a uvidíte, že loupání krevet pro Vás bude hračka!
Komentáře (0)
zobrazit vše