Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Česnek a papričku zbavenou semínek nasekáme nadrobno a restujeme v rozehřáté pánvi s olejem. Postupně přidáváme krevety, sůl, pepř, cuketu nakrájenou na kousky a přepůlená cherry rajčata. Promícháme a restujeme. Jakmile zelenina změkne, podlijeme vínem a chvíli povaříme, aby se odpařil alkohol. Zalijeme rajčaty z konzervy a dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Krátce povaříme a zjemníme máslem. Jakmile se rozpustí, posypeme nasekanou petrželovou natí.
Krevety na česneku a zeleninu servírujeme v hlubokém talíři pokapané olejem. Jako příloha se hodí do křupava opečené krajíce ciabatty, které jsme zlehka potřeli česnekem.