
Metodou sous-vide můžete připravovat nejen maso a ryby, ale také zeleninu i ovoce. Díky této metodě, která je velmi šetrná, si suroviny zachovají svou přirozenou chuť a výživové látky. Pokud ovšem nemáte možnosti nebo čas si je sami připravit, nejlepším řešením bude koupě již hotového produktu v prodejnách Lidlu. Roman Paulus vám ukáže, jak s takovým masem dále pracovat a jaká příloha se k němu nejvíce hodí. Stačí jen 30 minut a chutný oběd je hotový.
Tip na rychlý oběd
Maso připravené metodou sous-vide můžete koupit již hotové. Stačí jen vybalit, všechen obsah sáčku přemístit do pečicí nádoby a péct v troubě předehřáté na 230 °C 30 minut. Jako příloha se hodí šťouchané brambory s orestovanou červenou cibulí, nasekanou listovou petrželí a kysaným zelím a jablečný křen. Ozdobte smaženými cibulovými kroužky.
Komentáře (0)
zobrazit vše