Kuchyne Lidlu
podívejte se na video

Focaccia je tradiční italské kynuté pečivo. Podává se jako příloha k různým pokrmům, můžete ji ale také plnit, skvěle chutná se sýrem a parmskou šunkou. Focaccia je po upečení křupavá a díky olivovému oleji, který se do těsta přidává, příjemně vláčná. Těsto můžete dochutit svými oblíbenými surovinami, Roman Paulus si vybral sušená rajčata, černé olivy, rozmarýn a tymián. Připravte si doma večeři po italsku a vychutnejte si výbornou focacciu se svými oblíbenými surovinami.

Komentáře (2)

  • Host

    Host
    přidáno před 106 dny
    Dobrý recept. Já jsem viděla na italskách stránkách o vaření focaccu přímo naplnit sýrem a šunkou. Je to varialbilní chléb...

    odpověď

  • Host

    Host
    přidáno před 177 dny
    teda to je češtin... hlavně jednoduše...

    odpověď

zobrazit vše

Newsletter
Přihlásit se

Newsletter

Pokud si přejete dostávat informace o akcích a novinkách z kuchynelidlu.cz, zadejte svou e-mailovou adresu.