Kuchyně
Italská
Doba přípravy
1 hod.
Obtížnost
Pokročilý
Energie
3 065 kJ / 733 kcal
Bílkoviny
26,40 g
Tuky
11,30 g
Vláknina
9,30 g
Sůl
0,30 g
Sacharidy
129,80 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Oloupané a omyté brambory uvaříme ve slané vodě doměkka, scedíme a propasírujeme. Dle potřeby osolíme, přidáme vejce a žloutek a zamícháme. Přisypeme hrubou mouku a důkladně zpracujeme na pomoučeném vále. Vzniklé těsto vytvarujeme do podlouhlého knedlíku, rozkrájíme na malé kousky, ze kterých vytvarujeme noky a vaříme v osolené vroucí vodě 3 – 4 minuty.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT