Doba přípravy
2 hod.
Obtížnost
Začátečník
Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit.
Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.
Energie
2 133 kJ / 510 kcal
Bílkoviny
18,00 g
Tuky
43,60 g
Vláknina
0,00 g
Sůl
0,80 g
Sacharidy
11,40 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Kostru kuřete naporcujeme na menší části. Zeleninu oloupeme, nakrájíme a větší kusy, cibuli rozpůlíme a vše vložíme do hrnce. Zalijeme studenou vodou, ochutíme kořením a na mírném plameni vaříme minimálně 2 hodiny.
V průběhu vaření sbíráme pěnu a tuk z vývaru.
02.Hotový vývar přecedíme přes jemné sítko. Maso z kostry obereme a můžeme vložit do polévky. Vyvařenou zeleninu dále nepoužíváme.
Zkuste vývar po malých částech zamrazit. Bude tak snadno dostupný při budoucím vaření.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT