Jakub Vágner
Doba přípravy15 min.

Sladké těstíčko

Sladké těstíčko pro ryby je osvědčená návnada, kterou snadno připravíte i v polních podmínkách u vody. Naláká kapry nebo karasy. Jak na přípravu, vám poradí Jakub Vágner.


SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
1

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

  • mléko
  • pšeničná krupice
  • med
  • kempingový vařič
  • ešus

POSTUP

1. Do ešusu vlijeme mléko a necháme zahřát.

2. Do zahřátého mléka za stálého míchání přisypáváme krupici a připravíme nelepivé těsto, které ještě prohněteme rukama.

3. Do těsta přidáme trochu medu a zapracujeme. 

4. Z těstíčka tvarujeme malé kuličky, které napichujeme na háček. 

Tip: Tato nástraha je vhodná na kapry, karasy, plotice, perlíny nebo tlouště.


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.