MAGAZÍN KUCHYNĚ LIDLU

Dýně hokaido: Zázrak v kuchyni
DOPORUČUJEME

Dýně hokaido: Zázrak v kuchyni

Hokaido je malá kulatá tykev sytě oranžové až červené barvy. Ačkoli pochází z Nové Anglie, název dostala podle japonského ostrova Hokkaidó, kam byla dovezena a na jehož sopečné půdě se jí zalíbilo.

PŘEČÍST ČLÁNEK
Naučte se vařit s recepty a tipy šéfkuchaře Romana Pauluse
KULINÁŘSKÁ AKADEMIE

ČLÁNKY

Dýně hokaido: Zázrak v kuchyni

Magazín Kuchyně Lidlu

Dýně hokaido: Zázrak v kuchyni

Hokaido je malá kulatá tykev sytě oranžové až červené barvy. Ačkoli pochází z Nové Anglie, název dostala podle japonského ostrova Hokkaidó, kam byla…

Všechny barvy japonské kuchyně

Magazín Kuchyně Lidlu

Všechny barvy japonské kuchyně

Pod japonskou kuchyní si většina představí nanejvýš tak sushi. To je ale jen zlomek gastronomie země vycházejícího slunce. Je čas rozšířit si obzory!

Francouzská tradice: sýry jako dezert

Magazín Kuchyně Lidlu

Francouzská tradice: sýry jako dezert

.

Dary přírody: co s lesními plody?

Magazín Kuchyně Lidlu

Dary přírody: co s lesními plody?

Prázdniny jsou v plném proudu – čas vyrazit do lesa na borůvky nebo maliny! Dary přírody jsou chutné, plné vitaminů a zadarmo.

Horalská kuchyně: to nejlepší z Alp

Magazín Kuchyně Lidlu

Horalská kuchyně: to nejlepší z Alp

Alpské jídlo je přizpůsobené namíru podmínkám neúprosných hor. Nasytí a dodá potřebnou energii na toulky v extrémním počasí. Zároveň je postaveno na…

A zase ty svačiny do školy…

Magazín Kuchyně Lidlu

A zase ty svačiny do školy…

Prázdniny jsou nenávratně pryč, děti se vrací opět do školních lavic a rodičům opět nastává každodenní připravování svačin.

Prosciutto: jak dobře ho znáte?

Magazín Kuchyně Lidlu

Prosciutto: jak dobře ho znáte?

Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…

Švestky: do koláče i k masu

Magazín Kuchyně Lidlu

Švestky: do koláče i k masu

.

Asijské závitky

Magazín Kuchyně Lidlu

Asijské závitky

Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…

NEJČTENĚJŠÍ ZA 14 DNÍ

NEJOBLÍBENĚJŠÍ RECEPTY ZA POSLEDNÍCH 14 DNÍ

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.