Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Hovězí tatarák

Tatarák ze syrového masa vzbuzuje spoustu kontroverzí, neměli byste ho však zatracovat bez ochutnání. Ochutnáte-li recept Romana Pauluse, zařadíte se mezi milovníky této pochoutky. Náš šéfkuchař ho podává s úžasnými dobrotami - křepelčími vajíčky, zeleninou ve sladko-kyselé marinádě a lanýžovou majonézou.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Hovězí tatarák

  • 400 g hovězí svíčkové
  • 30 g pažitky
  • 30 g šalotky
  • 20 g kapar
  • 1 × lžíce hrubozrnné hořčice
  • tabasco
  • extra panenský olivový olej
  • mořská sůl v mlýnku
  • černý pepř z mlýnku

Na servírování

POSTUP

1. Hovězí svíčkovou nakrájíme najemno a smícháme s nasekanou pažitkou, nadrobno nakrájenou šalotkou, nasekanými kapary, hrubozrnnou hořčicí a pár kapkami tabasca. Osolíme, opepříme a přilijeme trochu olivového oleje.

2. Tatarák servírujeme pomocí kuchyňského kroužku, ozdobíme zeleninou ve sladko-kyselé marinádě, lanýžovou majonézou, vařenými křepelčími vajíčky, opečenou bagetkou a drobnými lístky.

Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

BUDE SE VÁM HODIT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.