Doba přípravy
30 min.
Obtížnost
Začátečník
Jakmile se naučíte připravit domácí majonézu, už nebude chtít jinou. Nemusí však zůstat u klasické verze, do majonézy můžete přidat spoustu ingrediencí - bylinky, pečený česnek nebo lanýžový olej jako Roman Paulus. Taková omáčka se hodí k rybám nebo i hovězímu tataráku.
Energie
17 979 kJ / 4 297 kcal
Bílkoviny
11,30 g
Tuky
477,90 g
Vláknina
0,10 g
Sůl
0,08 g
Sacharidy
6,80 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Pasterizované žloutky smícháme s citronovou šťávou, osolíme, opepříme a za stálého šlehání přiléváme postupně lanýžový olej, poté olej slunečnicový.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT