Roman Paulus
Doba přípravy30 min.

Zelenina ve sladkokyselém nálevu

Nedaří se vám sníst tolik zeleniny, kterou nám doporučují odborníci na výživu? Možná je to tím, že vám nechutná. Dodejte jí trochu chuti a připravte si zeleninu ve sladko-kyselé marinádě podle receptu Romana Pauluse. A k čemu ji pak využijete? Skvěle se hodí jako příloha ke grilovaným masům, hovězímu tataráku nebo k listovému salátu.
SDĹEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP

Zelenina ve sladkokyselém nálevu

  • 200 g zeleniny (mrkev, květák, romanesko, hráškové lusky, chřest, mrkev, ředkvičky)

sladko-kyselá marináda

  • 350 ml vody
  • 150 ml octa (8 %)
  • 2 polév. lž. oleje
  • 1 polév. lž. soli
  • 2 polév. lž. cukru

POSTUP


Přehrát recept

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU