Kuchyně
Italská
Počet porcí
4 porce
Doba přípravy
15 min.
Obtížnost
Pokročilý
Ruční výroba cannelloni je radost pro každého kuchaře. Vytvořte trubičky z mouky a vajec dle receptu Riccarda Lucqueho, které budou ideální základ pro vaši oblíbenou náplň.
Energie
2 318 kJ / 554 kcal
Bílkoviny
20,60 g
Tuky
11,30 g
Vláknina
3,80 g
Sůl
0,30 g
Sacharidy
90,60 g
Nutriční hodnoty jsou vypočítány na jednu porci.
01.Mouku nasypeme na pracovní plochu, uprostřed uděláme důlek a vlijeme celá vejce. Začneme zadělávat těsto, nejprve mícháme vidličkou, přilijeme olivový olej a poté vypracujeme rukama hladké těsto. Přikryjeme utěrkou a necháme několik hodin odpočívat.
02.Pomocí strojku na těstoviny rozválíme těsto na tenké pláty (2 mm), které krátce spaříme ve vroucí osolené vodě (1 min). Pláty následně zchladíme ve studené vodě.
03.Pomocí cukrářského sáčku naneseme náplň (například houbovou nebo špenátovou) na připravený těstovinový plát, zatočíme, nakrájíme na 8 cm dlouhé těstoviny a vytvoříme tak cannelloni.
Vaše hodnocení pomáhá ostatním vybrat ten správný recept.
Pro hodnocení se musíte PŘIHLÁSIT