Dýně je zdravá zelenina, která chutná jak dětem, tak dospělým. Je ideálním pokrmem během prvních chladných dnů, protože podporuje odolnost organismu. V kuchyni má všestranné využití, protože z ní můžete připravit polévky, placičky, ragú, pyré k rybě nebo masu či sladké dezerty. Možností je spoustu, stačí jen najít ten správný recept. My Vám doporučujeme recept na domácí dýňové tortelinky s ementálem. K dokonalosti jim stačí jen trocha rozpuštěného pažitkového másla. Jemná dýně rovněž podtrhne výjimečnou chuť králíka, tento recept určitě musíte vyzkoušet. Pochutnáte si také na gratinované dýni se sýrem. U těchto receptů si dýni opravdu zamilujete.
Když se řekne „Wagyu“, většině milovníků masa se okamžitě vybaví synonymum pro luxus, jemnost a neuvěřitelnou chuť. Toto japonské hovězí maso, známé…
Mrkev patří k nejzdravější zelenině na celém světě. Má bohatý obsah beta-karotenu a je oblíbeným doplňkem do guláše, salátů, džusů nebo zákusků.
Latinsky allium sativum, lidově přírodní antibiotikum. Česnek je neskutečně blahodárný pro naše zdraví a je jedním ze základních potravin při vaření.…