Dýně je zdravá zelenina, která chutná jak dětem, tak dospělým. Je ideálním pokrmem během prvních chladných dnů, protože podporuje odolnost organismu. V kuchyni má všestranné využití, protože z ní můžete připravit polévky, placičky, ragú, pyré k rybě nebo masu či sladké dezerty. Možností je spoustu, stačí jen najít ten správný recept. My Vám doporučujeme recept na domácí dýňové tortelinky s ementálem. K dokonalosti jim stačí jen trocha rozpuštěného pažitkového másla. Jemná dýně rovněž podtrhne výjimečnou chuť králíka, tento recept určitě musíte vyzkoušet. Pochutnáte si také na gratinované dýni se sýrem. U těchto receptů si dýni opravdu zamilujete.
Během pracovního týdne nezbývá většině z nás čas na přípravu netradičních a rafinovaných pokrmů. Poradíme Vám, jak upravit oblíbené špagety. Po…
Irsko se proslavilo výrobou dvou alkoholických nápojů – skvělého piva Guinness a tradiční dlouholeté whiskey. K výrobě obou nápojů se využívá ječmen,…
Hůlky místo klasického příboru rozhodně nemusíte vzít do ruky jen v restauraci, můžete si je vyzkoušet i doma.