Podmáslí je produkt, který vzniká při výrobě másla. I když je to vedlejší produkt, obsahuje hodně minerálů, vápníku a bílkovin. Podmáslí je ceněno pro své zdravotní účinky a osvěžující chuť. Dobře se hodí i k přípravě sladkých pokrmů. Pokud se chcete přesvědčit, jak chutná podmáslí ve sladkostech, vyzkoušejte recepty naší cukrářky. Bábovka nebo lívanečky s podmáslím a karamelizovanými švestkami Vám určitě zachutnají!
Zužitkovat zbytky zeleniny a vyrobit třeba domácí hnojivo? I takto můžete šetřit nejen planetu, ale i vlastní peněženku.
Najdete ho na jídelním lístku snad každé restaurace, připravuje se při různých příležitostech, rádi ho sbalíme jako svačinu na cesty, děti ho milují.…
Zimní období patří zabíjačkám. Měli jste možnost zažít pravou zabíjačku? V následujících řádcích se na jednu „vydáme“, možná se dozvíte i něco, o čem…