Podmáslí je produkt, který vzniká při výrobě másla. I když je to vedlejší produkt, obsahuje hodně minerálů, vápníku a bílkovin. Podmáslí je ceněno pro své zdravotní účinky a osvěžující chuť. Dobře se hodí i k přípravě sladkých pokrmů. Pokud se chcete přesvědčit, jak chutná podmáslí ve sladkostech, vyzkoušejte recepty naší cukrářky. Bábovka nebo lívanečky s podmáslím a karamelizovanými švestkami Vám určitě zachutnají!
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…