Vločky nejen za oknem

Vločky nejen za oknem

Ovesné vločky nemusíme jíst pouze k snídani, ale můžeme si je dát i jako zákusek ke kávě v podobě chutného dortu. Jeho základ tvoří zmiňované ovesné vločky, dále mouka, banány a skořice.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Ovesné vločky nemusíme jíst pouze k snídani, ale můžeme si je dát i jako zákusek ke kávě v podobě chutného dortu. Jeho základ tvoří zmiňované ovesné vločky, dále mouka, banány a skořice. Na upečený korpus se pokladou plátky banánů a čerstvé borůvky a vše se zalije čokoládovou hmotou tak, aby bylo ovoce zakryté. Pak stačí dort zchladit v lednici a je připraven k servírování. Vyzkoušejte Markétin recept a těšte se na nezapomenutelnou chuť!

Vločkový dort

Vločkový dort

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.