Ovesné vločky nemusíme jíst pouze k snídani, ale můžeme si je dát i jako zákusek ke kávě v podobě chutného dortu. Jeho základ tvoří zmiňované ovesné vločky, dále mouka, banány a skořice. Na upečený korpus se pokladou plátky banánů a čerstvé borůvky a vše se zalije čokoládovou hmotou tak, aby bylo ovoce zakryté. Pak stačí dort zchladit v lednici a je připraven k servírování. Vyzkoušejte Markétin recept a těšte se na nezapomenutelnou chuť!
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.
Děti milují limonády a ty z obchodů jsou pro ně často příliš sycené a plné cukru. Když se pustíte do domácích limonád, můžete sami množství sladidla…
Jemný prášek z toho nejlepšího zeleného čaje se přidává do dezertů či do zmrzliny nebo si z něj jednoduše připravíte i osvěžující „latté“. Je…