Co zítra vařit? Na všemi pády skloňovanou otázku pro Vás máme nyní odpověď. Vyzkoušejte některý z vybraných receptů, ve kterých se spojují zajímavé suroviny i nevšední chutě. Na začátek Vám doporučujeme vepřové ragú na smetaně s citrusovou kůrou, která celému pokrmu doda svěží chuť. Jako další Vám doporučujeme vepřové řízky v bramborákovém těstě se salátem z kysaného zelí s červenou paprikou. Jako poslední je vepřová pečeně se salátem z karamelizované červené řepy. Vyzkoušejte všechny recepty a vyberte si své oblíbené chuťové spojení.
Prosciutto patří k pravé italské hostině stejně jako mozzarella nebo karafa vína. Dopřejte si lahůdku ze Středomoří a využijte sušenou vepřovou šunku…
.
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…