Vepřové k obědu

Co zítra vařit? Na všemi pády skloňovanou otázku pro Vás máme nyní odpověď.
Vepřové k obědu

Co zítra vařit? Na všemi pády skloňovanou otázku pro Vás máme nyní odpověď. Vyzkoušejte některý z vybraných receptů, ve kterých se spojují zajímavé suroviny i nevšední chutě. Na začátek Vám doporučujeme vepřové ragú na smetaně s citrusovou kůrou, která celému pokrmu doda svěží chuť. Jako další Vám doporučujeme vepřové řízky v bramborákovém těstě se salátem z kysaného zelí s červenou paprikou. Jako poslední je vepřová pečeně se salátem z karamelizované červené řepy. Vyzkoušejte všechny recepty a vyberte si své oblíbené chuťové spojení.

Vepřové ragú na smetaně s citrusovou kůrou

Vepřové ragú na smetaně s citrusovou kůrou

Vepřové řízky v bramborákovém těstě

Vepřové řízky v bramborákovém těstě

Vepřová pečeně se salátem z červené řepy

Vepřová pečeně se salátem z červené řepy

Další články z magazínu

Zobrazit všechny články šipka vpravo