Co zítra vařit? Na všemi pády skloňovanou otázku pro Vás máme nyní odpověď. Vyzkoušejte některý z vybraných receptů, ve kterých se spojují zajímavé suroviny i nevšední chutě. Na začátek Vám doporučujeme vepřové ragú na smetaně s citrusovou kůrou, která celému pokrmu doda svěží chuť. Jako další Vám doporučujeme vepřové řízky v bramborákovém těstě se salátem z kysaného zelí s červenou paprikou. Jako poslední je vepřová pečeně se salátem z karamelizované červené řepy. Vyzkoušejte všechny recepty a vyberte si své oblíbené chuťové spojení.
Prosinec je za dveřmi a s ním i pečení cukroví. Díky těmto praktickým tipům si můžete vytvořit plán pečení a hotové cukroví skladovat tak, aby…
Za nákupy v Lidlu získáte exkluzivní kuchařku: perfektní dárek pod stromeček!Vánoce jsou za rohem a s nimi i doba dárků a rodinných setkání u…
Sushi, jarní a letní závitky či polévky pho bo nebo miso patří v poslední době k nejoblíbenějším pokrmům. Je to tak, asijská kuchyně v našich…