Co zítra vařit? Na všemi pády skloňovanou otázku pro Vás máme nyní odpověď. Vyzkoušejte některý z vybraných receptů, ve kterých se spojují zajímavé suroviny i nevšední chutě. Na začátek Vám doporučujeme vepřové ragú na smetaně s citrusovou kůrou, která celému pokrmu doda svěží chuť. Jako další Vám doporučujeme vepřové řízky v bramborákovém těstě se salátem z kysaného zelí s červenou paprikou. Jako poslední je vepřová pečeně se salátem z karamelizované červené řepy. Vyzkoušejte všechny recepty a vyberte si své oblíbené chuťové spojení.
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.