Vaříme se sýrem feta

Vaříme se sýrem feta

Sýr feta je již známý v mnoha národních kuchyních.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI

Sýr feta je již známý v mnoha národních kuchyních. Pokud i Vy rádi tento sýr používáte, určitě víte, že se výborně hodí do salátů, k masu nebo k zapékání. Díky svému všestrannému využití ho často používá rovněž náš kuchař Roman Paulus. Vyzkoušejte některý z jeho receptů! Na zimní odpoledne doporučujeme zapečené mleté maso s rajčatovou omáčkou, cuketou a kousky sýru feta. Pokud máte raději klasické pokrmy, připravte si karbanátky z mletého masa s fetou, bramborové pyré a k tomu řecké tzatziki. Velice chutným pokrmem je i náš poslední recept – kofta s olivami, rajčaty a aromatickou bazalkou. Přejeme dobrou chuť!

Zapečené mleté maso s bramborami a sýrem feta

Zapečené mleté maso s bramborami a sýrem feta

Kofta s olivami, rajčaty a bazalkou

Kofta s olivami, rajčaty a bazalkou

Karbanátky z mletého masa se sýrem feta

Karbanátky z mletého masa se sýrem feta

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

DALŠÍ ČLÁNKY Z MAGAZÍNU

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.

PŘIHLÁSIT SE K ODBĚRU