Správné grilování je mnohem složitější než vaření nebo pečení v troubě, kde můžeme regulovat teplotu. Při grilování se spoléháme jen na vlastní schopnosti. Výsledek však stojí za to! Začneme hermelínem s brusinkovou omáčkou. Pro milovníky ryb tu máme například grilovaného pražmana vcelku s bramborem a lilkem. Najde se něco i pro ty, kteří mají radši vepřové maso – grilované kotletky na asijský způsob s medem a zeleninou. A grilování může začít!
Americká kuchyně je kuchyní mnoha národů a vlivů z celého světa, jimž Američané vtiskli neopakovatelný charakter.
Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a jako hlavní příjem potravy jí má asi ¼ obyvatel zeměkoule. A světová produkce stále stabilně stoupá. Víte…
Chcete, aby vaše letní posezení dostalo provensálský šmrnc? Připravte jednoduché olivové tapenády, které vyniknou s pečivem i zeleninou.