Camembert z grilu
Doba přípravy45 min.

Camembert z grilu

Camembert a gril - skvělé spojení! A nezapomeňte na brusinky.
SDÍLEJTE RECEPT S PŘÁTELI
RYCHLÁ NAVIGACE CO BUDETE POTŘEBOVAT POSTUP
Zvolte počet porcí:
4

Využijte novou funkci Kuchyně Lidlu a navolte si počet porcí, které se chystáte uvařit. Automaticky vám spočítáme potřebné suroviny a vy ušetříte čas.

Marináda

  • 1 × sýr Camembert Chêne d’argent (1osoba = 1 kus sýru)
  • 1 × brusinky Alesto

POSTUP

Koření a tymián smícháme s olivovým olejem a připravíme tak marinádu. Celý sýr vložíme do marinády alespoň na 30 minut.

Marinovaný sýr položíme na mřížku grilu nebo na grilovací pánev. Grilujeme z obou stran dozlatova.


Tip: Uvnitř bude sýr tekutý a velmi horký, proto ho nenapichujeme vidličkou. Použijeme lopatku nebo grilovací kleště.

Servírování

Podáváme se sušenými brusinkami nebo s brusinkovou omáčkou.

OHODNOŤTE RECEPT

NEJNOVĚJŠÍ RECEPTY

NENECHTE SI UJÍT NOVÉ RECEPTY ROMANA PAULUSE, PŘIHLASTE SE K ODBĚRU NAŠEHO NEWSLETTERU

Pravidelná dávka inspirace, tipů a triků i upozornění na zajímavé články v Magazínu Kuchyně Lidlu přímo do vaší e-mailové schránky.